ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
Κόκκινο κρασί Bordeaux
Αυτή η οικογενειακή ιδιοκτησία βρίσκεται στο Cantois, στην καρδιά του Entre-Deux-Mers. Χάρη στη παθιασμένη εργασία κάθε γενιάς, το κτήμα σήμερα εκτείνεται σε 63 εκτάρια, καλλιεργούμενα με σεβασμό προς το περιβάλλον (πιστοποιημένο HVE3). Ο αμπελώνας του είναι ιδανικά φυτεμένος σε ένα εδάφος αργιλώδες-ασβεστολιθικό και αμμώδες.
Οινοποίηση
Συγκομιδή σε τέλεια ωριμότητα
Πίεση και στη συνέχεια ζύμωση σε δεξαμενές inox σε ελεγχόμενη θερμοκρασία
Ωρίμανση σε δεξαμενές για να διατηρηθεί όλη η φρεσκάδα του φρούτου
Ποικιλίες
53 % Cabernet Sauvignon
37% Merlot
10% Cabernet Franc
Γευσιγνωσία
Με μια όμορφη βιολετί απόχρωση, το Château Talusson αποκαλύπτει μια ανθισμένη μύτη και νότες φρέσκων κόκκινων φρούτων. Ο ουρανίσκος είναι απαλός, με τρυφερή φρουτώδη γεύση που το καθιστά προσβάσιμο από τώρα.
Συνοδεία φαγητού & κρασιού
Το Château Talusson θα είναι ιδανικό με ψητά κρέατα στη σχάρα, πιάτα με σάλτσες ή επιδόρπια με βάση φρούτα.
Σερβίρετε μεταξύ 16° και 18°C.
Ζωντανό και αναζωογονητικό, το GERARD BERTRAND Rosè είναι ένα λεπτό κρασί Languedoc AOP που εκφράζει όλη την τέχνη της ζωής. Φιάλη 75 cl, τέλεια για να συνοδεύει καλοκαιρινές βραδιές με φίλους και οικογένεια.
Το κρασί: Αυτό το πολύ όμορφο Chianti Classico είναι εξαιρετικός σύντροφος στο τραπέζι. Εξελίσσεται σε νόστιμες πικάντικες νότες κανέλας, γαρίφαλου και πιπεριού, αυτό το καθαρό τοσκανικό προϊόν αναπτύσσει επίσης όμορφα φρουτώδη αρώματα (δαμάσκηνο, κεράσι) με μια πινελιά υποβάθρου που προσφέρεται από ένα λεπτό ξύλο. Είναι ευχάριστο ήδη από τώρα, μην διστάσετε να κρατήσετε αυτή τη φιάλη για μερικά χρόνια στην κάβα, θα τελειοποιήσει τις τανίνες της και θα αναπτύξει τότε νότες δέρματος και χούμου. Μια απόλαυση!
Χωρητικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλίες: 90% Sangiovese, 5% Canaiolo, 5% Colorino
DOCG: Chianti Classico (Τόσκη, Ιταλία)
Φύλαξη: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2029
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C
{"Commentaire":"Το Château Brown, πρώην Château Barrière, οφείλει το όνομά του σε έναν πλούσιο έμπορο κρασιών σκωτσέζικης καταγωγής: τον John Lewis Brown. Το 1884, το Château Brown κερδίζει το πρώτο του χρυσό μετάλλιο στην Παγκόσμια Έκθεση του Άμστερνταμ. Σταδιακά, το Château χάνει τη λάμψη του καθώς πολλές οικογένειες διαδέχονται η μία την άλλη στην ηγεσία του. Το 1994, ο Bernard Barthe (επιχειρηματίας της βιομηχανίας δημητριακών) γίνεται ιδιοκτήτης του κάστρου, το οποίο γνωρίζει μια αναγέννηση και σημαντικές επενδύσεις τόσο στους αμπελώνες όσο και στο κελάρι, και στη συνέχεια πωλείται το 2004 στις οικογένειες Mau και Dirkzwager. Ο Jean Christophe Mau προάγει το Château Brown τη δεκαετία του 2000, κερδίζοντας τις κριτικές της διεθνούς τύπου.\n\nDégustation\nΗ ρουμπινί απόχρωση του προσφέρει μια λεπτή ξυλώδη, καβουρδισμένη και καφεΐνη αίσθηση. Στο στόμα, αυτό το κρασί διαθέτει μια όμορφη ισορροπία, με στρογγυλάδα, χαρακτηριστικά μαύρων φρούτων και δαμάσκηνου d'ente. Η επίγευση είναι φρέσκια με περιτυλιγμένα τανίνες που αποκτούν πατίνα.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (54%), Merlot (46%)\nProducteur: Οικογένεια Mau στο Léognan (33850)\nFormats et conditionnements: Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2017"}
Κρασί χρώματος άχυρου στο οποίο παίζουν κομψές κίτρινες αντανακλάσεις. Λεπτό, ευχάριστο, έντονο και χαρακτηριστικό άρωμα. Η γεύση είναι ξηρή, ελαφρώς αρωματική, με πικρή βάση που θυμίζει αμύγδαλο.
Ποικιλία σταφυλιών: Lison
Περιοχή: Βενετία
Ιστορία: Το κάστρο Lascombes είναι μια αμπελουργική έκταση 118 εκταρίων, εκ των οποίων 112 εκτάρια είναι στην ονομασία Margaux και 6 εκτάρια στην ονομασία Haut Médoc. Καταλαμβάνει μάλιστα τις καλύτερες εκτάσεις της ονομασίας Margaux, οι οποίες είναι πολύ περιζήτητες λόγω της πρωτότυπης ποικιλίας των εδαφών της.
Ο δεύτερος οίνος Le chevalier de Lascombes δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον προκάτοχό του και περιλαμβάνει όλες τις ποιότητες ενός μεγάλου κρασιού. Ονομάζεται έτσι από τον πρώτο γνωστό ιδιοκτήτη της έκτασης: τον ιππότη Antoine de Lascombes, ο οποίος είναι επομένως η αφετηρία αυτού του υπέροχου κτήματος.
Ποικιλίες: 55% Merlot, 45% Cabernet Sauvignon
Οινοποίηση: Χειρονακτική συγκομιδή, δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα και ξύλο.
Ωρίμανση: 12 μήνες σε βαρέλια
Γευσιγνωσία: Ανοίγοντας με ένα μπουκέτο από ώριμα μαύρα φρούτα, ο Chevalier de Lascombes γοητεύει με την καθαρή του επίθεση. Συγκεντρωμένος, ο ουρανίσκος χαρακτηρίζεται από την υποδειγματική του συμμαχία μεταξύ δύναμης και κομψότητας.
Νοσφισμός: Η δύναμη και η φρεσκάδα του Colombard συνδυασμένη με την αρωματική γοητεία του Sauvignon.
Φλοράλ και εξωτικά φρούτα.
Γεύση: Μια γεύση ταυτόχρονα αναζωογονητική και φρουτώδης.
Ιδανικό ως απεριτίφ, θα ταιριάξει πολύ εύκολα καθ' όλη τη διάρκεια ενός γεύματος: θαλασσινά, ψητά ψάρια, πουλερικά, καλοκαιρινή κουζίνα, ριλέτες ψαριών, εξωτική κουζίνα ή ακόμα και τυριά.
Προοδευτική τιμή ανάλογα με τις ποσότητες: 120/300/600 Φιάλες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8°
Χρονιά: 2021
Ποικιλία: Colombard
Καλλιέργεια: Βιολογική
Αναφορά: Côtes de Gascogne
Το μάτι: λαμπερό ρούχο, ανοιχτό χρυσό χρώμα.
Ο μύτη: πολύπλοκος, αρώματα μπισκότου, ώριμων φρούτων με κουκούτσι συνοδευόμενα από νότες λευκών λουλουδιών και γλυκών αμυγδάλων.
Η γεύση: πολύ καθαρή και βαθιά, υπο subtly μεταλλική, αναπτύσσει μια αξιοσημείωτη διάρκεια. Ισορροπία και ύλη.
Προέλευση
Οι ποικιλίες: Pinot Noir και Chardonnay*.
Η προέλευση: αυτή η cuvée παρασκευάζεται από τα πιο όμορφα κρασιά των Caves Bailly Lapierre που προέρχονται αποκλειστικά από τους σπουδαίους αμπελώνες της Βουργουνδίας.
Η οινοποίηση και η παλαίωση: μόνο οι καλύτεροι χυμοί πίεσης επιλέγονται και οινοποιούνται ξεχωριστά. Ωρίμανση σε ανοξείδωτο δοχείο για περίπου 10 μήνες και στη συνέχεια παλαίωση σε ξύλινα βαρέλια για περισσότερα από 5 χρόνια και απογόμωση.
Γευσιγνωσία
Θερμοκρασία σερβιρίσματος μεταξύ 10° και 12 °C.
Κρασί γιορτής, συνοδεύει επίσης με λεπτότητα μια εκλεπτυσμένη κουζίνα.
Πομερόλ
Συνδυασμός:
Merlot - Cabernet Franc - Cabernet Sauvignon
Δυνατότητα παλαίωσης:
20 χρόνια
Οινοποίηση:
Χειρονακτική συγκομιδή, επιλογή σταφυλιών σε τραπέζι, ζύμωση σε τσιμεντένιες δεξαμενές για έναν μήνα με αντλήσεις.
Η πρώτη μύτη είναι πολύ φρουτώδης: βρίσκουμε τα αρώματα του ώριμου μύρτιλου σε τέλεια αρμονία με τα χαρακτηριστικά του λευκού κρασιού. Αυτό το απεριτίφ είναι πραγματικά ένα «Κιρ» με μύρτιλο. Πολύ ενδιαφέρον με την πλευρά των φρέσκων φρούτων αναμεμειγμένων με το κρασί, σαν ένα φρέσκο κοκτέιλ. Στο στόμα δεν υπάρχει καμία έλλειψη αλκοόλ.
ΒΑΡΟΣ: 1.4 κιλά
ΒΟΤΕΙΛΑ: Βοτ. 75cl
UGS: BMYRT
Αυτή η σοδειά φέρει τα ονόματα των διδύμων μας που γεννήθηκαν το 1995.
Περήφανο, ανδρικό, υψηλής ποιότητας λευκό κρασί, με εξαιρετική φρουτώδη γεύση και λεπτό άρωμα. Είναι ο Βασιλιάς των κρασιών της Αλσατίας. Είναι ιδανικό με ψάρια, θαλασσινά, λευκά κρέατα και κυρίως με την ξινολάχανο της Αλσατίας.
Παραγωγή 5%
Ποικιλίες: 100% Riesling
Βροχοπτώσεις: 550 mm/έτος
Ηλικία: 40 χρόνια
Ωρίμανση: 8 έως 9 μήνες σε εκατονταετείς βαρέλια
Αλκοόλ: 12%
Ζάχαρη: 11,8 g/L
Συνολική οξύτητα: 4,78 g/L
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10°C
Διατήρηση: 7 χρόνια
Ενδυμασία: Syrah - Grenache - Carignan
Η ρόμπα είναι βαθιά,
Η μύτη είναι πολύπλοκη και έντονη με νότες
μαγειρεμένων φρούτων και μπαχαρικών.
Στο στόμα, η ίδια πολυπλοκότητα, στρογγυλοί τανίνες,
βελούδινο και πικάντικο φινάλε.
Χρυσό μετάλλιο από τους Gilbert και Gaillard
Ενδυμασία: Syrah - Grenache - Carignan
Η σοδειά Millésime 2014 ξεχωρίζει για τη φρεσκάδα και την ελαφρότητά της. Με μια όμορφη παρουσία στο στόμα, θα αναδείξει όλες τις γιορτινές σας στιγμές! Αξιοσημείωτη από το απεριτίφ, αυτή η σοδειά συνοδεύει απαλά τα ζεστά ή κρύα θαλασσινά, τα πουλερικά, καθώς και τα εκλεκτά ψάρια της θάλασσας και των ποταμών.
Μια αποκλειστικότητα Barrière! Αγοράστηκε το 1955 από τον κ. Serge Dassault (γνωστός επίσης για την αεροπορική εταιρεία με το ίδιο οικογενειακό όνομα), το Château προήχθη σε καθεστώς “Grand Cru Classé” το 1969. Το 1995, η Laurence Brun ανέλαβε τη διαχείριση της κτήματος και ξεκίνησε ένα σημαντικό πρόγραμμα ανάπτυξης ποιότητας. Το 2012, το κτήμα ολοκλήρωσε μια τεχνική και εμπορική συνεργασία με τους Domaines Baron de Rothschild (Lafite Rothschild).
Η cuvée excentrique είναι μια σπάνια cuvée λόγω της πρωτοτυπίας της. Προέρχεται πράγματι από 70% petit Verdot, ένα σπουδαίο σταφύλι παλαίωσης, που είναι επίσης σπάνιο, και 30% Merlot.
ΤΕΡΡΟΙΡ & ΚΤΗΜΑ
Η κτήμα L’Aiguelière καλλιεργεί 18,5 εκτάρια αμπελιών που εκτείνονται σε δύο διάσημες ονομασίες: AOP Languedoc Montpeyroux και AOP Terrasses du Larzac. Η δυναμική και η ποιότητα αυτών των δύο ονομασιών έχουν αναπτυχθεί έντονα την τελευταία δεκαετία, παράγοντας μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κρασιά στην περιοχή του Λανγκεντόκ! Ιστορικά, ο Auguste Commeyras, αμπελουργός και επιστήμονας, πραγματοποίησε μια εκτενή μελέτη καταναλωτών διάρκειας 10 ετών για να προσδιορίσει τις τέλειες μίξεις για τα κρασιά του. Ως αποτέλεσμα αυτής της έρευνας και μέσω της έξυπνης διαχείρισης του αμπελώνα και της οινοποίησης, οι διάσημοι κριτικοί κρασιού αξιολογούν σταθερά την παραγωγή του κτήματος του πολύ υψηλά.
Αυτή η κουβέ “La Côte Rousse” παράγεται κυρίως από παλιούς αμπελώνες Syrah που είναι φυτεμένοι σε ρωσικές βεράντες (άμμο, χαλίκια και πυριγενείς κυλινδρικές πέτρες) που χρονολογούνται από τις εποχές των πάγων, επιτρέποντας μια πολύ χαμηλή απόδοση (25 hl/ha), με αποτέλεσμα πολύ συμπυκνωμένα κρασιά.
{"Designation":"Ονομασία","13%":"13%","Excellent Aperitif Wine, Raw Fish, Shellfish, Fish, White Meat, Vegetables":"Εξαιρετικό κρασί απεριτίφ, ωμό ψάρι, θαλασσινά, ψάρι, λευκό κρέας, λαχανικά.","100% Arneis":"100% Αρνέις","Ageing":"Ηλικία","Volume:75cl":"Όγκος: 75cl","Alcohol Content":"Περιεκτικότητα σε Αλκοόλ","Region":"Περιοχή","DOC":"ΔΟC","Italy – Piemonte":"Ιταλία – Πιεμόντε","Variety":"Ποικιλία","This Wine Rests On The Yeasts In Stainless Steel Tanks For At Least Four Months And Further Two Months In Bottle":"Αυτό το κρασί ωριμάζει πάνω στις ζύμες σε ανοξείδωτες δεξαμενές για τουλάχιστον τέσσερις μήνες και επιπλέον δύο μήνες σε μπουκάλι.","Pairing":"Συνοδεία"}
Άψογα αναμειγμένο, το αφρώδες κρασί μας προσφέρει την απαραίτητη λάμψη σε κάθε εκδήλωση.
Σε πρακτική μορφή κονσέρβας και με το δικό σας μοναδικό σχέδιο, το κρασί σε κονσέρβα είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό στοιχείο. Έτσι, θα μείνετε σίγουρα στη μνήμη των πελατών ή των επιχειρηματικών σας εταίρων.
Οδηγός Hachette 2020
ΜΗΝΥΜΑ: 2017
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Cabernet franc.
ΕΔΑΦΟΣ: Μαρνές με οστρακοειδή (στρείδια) σε αργιλοασβεστολιθικό έδαφος.
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ: Σταφύλια που συλλέγονται σε πολύ καλή ωρίμανση και αποστεωμένα 100%. Μακρά εκχύλιση 1 μήνα για να ευνοηθεί η εξαγωγή του χρώματος και να προσφερθεί μια σύνθετη δομή. Ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια για 12 μήνες.
ΟΝΟΜΑΣΙΑ: AOP Anjou Villages Brissac.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ: Εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα. Ωραία αρωματική έκφραση από κόκκινα και μαύρα φρούτα. Βελούδινη και σύνθετη γεύση που συνδυάζει μαύρη σταφίδα, βιολέτα και ξυλώδεις νότες.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΚΡΑΣΙΟΥ: Χαρτοκοπτική, γευστικά κρέατα, θηράματα, πιάτα με σάλτσες και τυριά.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: 17°C.
Κουτί με 6 φιάλες των 75cl
Ποικιλία: 100% Negroamaro. Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε. Παράγεται από τη ζύμωση σε ανοξείδωτο χάλυβα σταφυλιών Negroamaro, είναι ένα ξηρό κρασί με επίμονο γευστικό προφίλ.
Στη μύτη αναδύονται αρώματα από κόκκινα φρούτα όπως φραγκοστάφυλο, μαύρη μουριά, βατόμουρο και κεράσι, καθώς και βαλσαμικά στοιχεία από τη μεσογειακή βλάστηση.
Χάρη στη δομή των τανινών του, που δεν είναι πολύ επιθετικές, διαθέτει καλή ευελιξία, ταιριάζοντας με ωριμασμένα αλλαντικά και τυριά μέσης ωρίμανσης, πιάτα με βάση το κρέας, καθώς και με λευκά και κόκκινα κρέατα, είτε ψητά είτε μαγειρεμένα.
CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR
VINIFICATION : Ροζέ που αποκτήθηκε μέσω μακράς εκχύλισης.
ΔΕΓΚΑΣΤΙΚΕΣ : Σπάνιο κρασί με μοναδική γεύση.
Η μύτη είναι εκπληκτική, πλούσια και πολύπλοκη με νότες από μικρούς κόκκινους καρπούς και μπαχαρικά. Η λεπτή του γεύση, καλά ισορροπημένη, συνδυάζει φρεσκάδα και κομψότητα.
Είναι ένα κρασί για γεύμα, ταιριάζει τέλεια με λευκά κρέατα και τυριά.
ΜΕΤΑΛΛΙΟ : 1 αστέρι στον Οδηγό Hachette des Vins 2021
Αυτό το εξαιρετικό ροζέ με ελαφριά και έντονη αφρώδη υφή
αφήνει χώρο σε ένα διαυγές και φωτεινό ροζέ. Πολύ
αρωματικό στη μύτη με νότες από δαμάσκηνα και
μαύρα φρούτα που αναμειγνύονται διακριτικά με γλυκόριζα, η
δομή του στο στόμα είναι ζωντανή και με μεγάλη κομψότητα.
Η κρεμώδης υφή του και η τελείωση με μανταρίνι θα
σας προσφέρουν μια όμορφη επιμονή στο τέλος της γευστικής εμπειρίας.
Ιδανικός σύντροφος κατά τη διάρκεια ενός γεύματος με μοσχάρι ή
σούσι ή κόκκινο τόνο.
93% Πινό Νουάρ και 7% κόκκινο κρασί σαμπάνιας.
Αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο φεστιβάλ ροζέ 2013.
Μια απαραίτητη συμμαχία μέντας και λάιμ σε πνεύμα Mojito με τα χρώματα της Νορμανδίας
Κατάσταση: Νέο προϊόν
Χώρα: Γαλλία
Περιοχή παραγωγής: Νορμανδία
Ονομασία: Λικέρ Calvados
Εσοδεία: 2020
Αλκοόλ: 28°
Όγκος: 20cl
Casa del Bosque - Gran Reserva -
Carménère - 2020
Αναφορά: 750
Μέγεθος: 0,7l
Ποσοστό αλκοόλ %: 14,2
Απόθεμα: Μόνο με προπαραγγελία
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 120 φιάλες